ADHA'12 PMRAM CAWANGAN SELANGOR


   
  
   SELASA 30 September 2012-Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) di bawah Lajnah Sambutan dan Rehlah mengambil inisiatif menyediakan perkhidmatan tremco kepada ahli bagi menyertai program Sambutan Hari Raya Aidil Adha  PMRAM (ADHA ’12) yang telah berlangsung di Tanta.Seramai 32 ahli BKASM turut serta yang terdiri daripada 4 orang ikhwah 28 akhawat dalam menjayakan program tersebut.

Tepat pukul 8.30 pagi,tremco bertolak dari Kompleks Selangor Hayyu Asyir. Perjalanan memakan masa selama 2 jam dan selamat tiba di muhafazah Tanta pada pukul 10.30 pagi.Suasana ketika majlis berlangsung amat meriah dan ukhuwah juga tertaut kemas khususnya diantara mahasiswa dan mahasiswi pengajian islam dan sains kesihatan. Selain itu juga turut memeriahkan lagi program ADHA ’12 kali ini dengan kehadiran ahli Badan Kebajikan Anak Negeri (BKAN) dan Dewan Perwakilan Mahasiswa) DPM yang lain dibawah naungan PMRAM dalam menjayakan program tersebut.

BKASM berasa terpanggil untuk turut serta memeriahkan Program Sambutan Hari Raya Aidil Adha (ADHA ’12) PMRAM  bagi mengeratkan lagi hubungan silaturrahim antara ahli PMRAM lebih-lebih lagi DPM Tanta yang mana merupakan salah satu taakhi zon D PMRAM.

Selain itu,seperti yang kita maklum, menghidupkan suasana di DPM merupakan salah satu resolusi yang telah disepakati ketika Konvensyen DPM yang lalu,jadi BKASM menyahut serta turut bersama PMRAM dalam menjayakan resolusi ini seterusnya menyokong agar survival di DPM dapat dipertahankan.


“Pasak Keilmuan Teguh Pemikiran”

“Kita PMRAM”

Hanis Madihah Meor Hamdan

Timbalan Ketua Lajnah Sambutan dan Rehlah
Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir
Sesi 2012/2013

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]