BKASM Cakna Kebajikan AhliKhamis, 05 September 2013 - Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) telah menziarahi  rumah suadara Muhammad Naufal B Abdul Halim merupakan pelajar  bahasa arab tahun 3 Universiti Al-Azhar,Kaherah yang mengalami kemalangan jalan raya baru-baru ini di lebuhraya NKVE. Dimaklumkan kejadian ini berlaku semasa beliau ingin pulang ke kampung halaman di Perak, kemalangan yang melibatkan 5 orang adik beradik dan mangsa mengalami kecederaan yang amat serius.

          Mangsa terus dikejarkan ke hospital Serdang bagi susulan rawatan. Justeru  BKASM mengucapkan takziah buat saudara Muhammad Naufal B Abdul Halim yang ditimpa musibah baru-baru ini. Harapan kami daripada BKASM agar keluarga suadara Muhammad Naufal B Abdul Halim tabah dan sabar atas ujian yang ditimpa oleh kalian.
Selain itu, BKASM menasihati kepada seluruh mahasiswa dan mahasiswi Malaysia, Mesir yang pulang di Malaysia, agar berhati-hati ketika memandu kenderaan anda masing-masing. Keselamatan anda tanggungjawab bersama.
“PASAK KEILMUAN TEGUH PEMIKIRAN”
Disediakan Oleh
Muhamad Hafiz Naim B Raduan
Ketua Lajnah Kebajikan
Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir Sesi 12/13

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]