PEMERKASAAN MUSLIM POKET KPI TARBIAH DITERUSKAN SEHINGGA JANUARI 2014

PEMERKASAAN MUSLIM POKET KPI TARBIAH DITERUSKAN SEHINGGA JANUARI 2014

14 Disember 2013 :Pejabat HEP Selangor Mesir dengan kerjasama Badan Kebajikan Anak  Selangor  Mesir amat menitikberatkan aspek tarbiah mahasiswa-mahasiswi Islam.Muslim Pocket atau lebih dikenali Key Performance Indicator Tarbiah merupakan salah satu usaha yang dilaksanakan untuk menilai prestasi syakhsiah mahasiswa dan mahasiswi Selangor Mesir secara sistematik dan tersusun.

Ekoran kepulangan dan kesan evakuasi pilihan mahasiswa-mahasiswi Selangor ke Malaysia pada bulan Ogos yang lepas menyebabkan aktiviti KPI terhenti sementara selama 4 bulan sehingga bulan November.
Oleh yang demikian , pemerkasaan  Muslim Pocket KPI diteruskan seperti biasa bermula pada Disember 2013 sehingga akhir Januari 2014 bagi mereka yang memilikinya.Pantauan daripada Nuqaba’ hanya tertumpu kepada ahli BKASM di kaherah sahaja manakala ahli BKASM di muhafazah atas inisiatif dan kesedaran sendiri untuk menjayakan buku tersebut.

Kepada mahasiswa tahun akhir yang telah tamat belajar samaada Pengajian Islam atau Sains Kesihatan ,    sila berurusan dengan pihak pejabat untuk mendapatkan SIJIL PENGHARGAAN Key Performance Indicator Tarbiah dengan syarat membawa Muslim Pocket KPI untuk dinilai oleh Ustaz Mohamad Farid Mohd Zainal, Pegawai Hep Selangor Mesir.

Muslim poket KPI WAJIB dimiliki seluruh mahasiswa-mahasiswi Selangor Mesir KECUALI Mahasiswa dan Mahasiswi baru sesi 2013/2014.Muslim poket KPI tarbiah ini boleh diperolehi melalui :

 1. Pejabat HEP Selangor Mesir (02-24092392)

  2. BadanKebajikanAnak Selangor Mesir (BKASM) :

a. Meor Muhammad Syazwan Bin Meor Harudin (0111 6452676)
b. Siti Nadia Binti Mohd Anip       (0111 8486213)

Sekian ,terima kasih.

“KPI KUNCI TARBIAH , MUSTAHIL ANDA TIDAK TERLIBAT”
“PASAK KEILMUAN , TEGUH PEMIKIRAN”


Yang menjalankan tugas ,

MEOR MUHAMMAD SYAZWAN BIN MEOR HARUDIN
Pengarah Key Performance Indicator,
BKASM Sesi 2012/2013.Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]