BKASM TERUS MENJAGA KEBAJIKAN AHLI

4 JANUARI 2015 , AHAD – Badan Kebajikan Anak selangor Mesir ( BKASM ) sesi 2014/2015 dibawah Lajnah Sambutan dan Rehlah dengan kerjasama Pejabat Atase Pendidikan Selangor Mesir  telah menyediakan tremco imtihan sempena imtihan fasa 1 .Tremco ini disediakan khas buat semua ahli BKASM.


Antara objektif tremco imtihan ini disediakan adalah untuk memudahkan perjalanan ahli menghadiri imtihan sekaligus merapatkan ukhuwah antara ahli BKASM. Selain itu,dapat meningkatkan semangat ahli dalam menghadapi imtihan. Tremco imtihan ini berlangsung sebanyak dua sesi iaitu pada sesi pagi jam 7.30 pagi dan sesi petang jam 11.00 pagi sepanjang tempoh imtihan bermula pada tarikh 4 jan 2015 dan berakhir pada 22 Januari 2015.

Dengan kerjasama semua pihak, tremco imtihan dapat berjalan dengan lancar dan jayanya. Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua  ahli yang terlibat. Semoga dengan adanya kemudahan yang telah disediakan ini dapat membantu melancarkan perjalanan ahli  serba sedikit dan mudah-mudahan dapat diteruskan lagi pada sesi akan datang. Untuk akhirnya,semoga imtihan pada tahun ini menatijahkan kejayaan kepada seluruh ahli Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir.“TEGUH PEMIKIRAN , RIBAT KEBERSAMAAN”


Disediakan oleh :
Siti Rahmah Bt Ismail
Timbalan Unit Perhubungan dan Musyrif
Lajnah Sambutan dan Rehlah
Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir Sesi 2014/2015.


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]