Kunjungan Rasmi wakil BKASM ke Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor, Shah AlamSHAH ALAM -13 Julai 2015 (Isnin)- Saudara Muhamad Nazif Bin Shaari ,Timbalan Yang Dipertua 1 yang merupakan wakil rasmi Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) telah membuat satu kunjungan rasmi ke Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor serta mengadakan pertemuan bersama Yang Berhormat Dr Ahmad Yunus Bin Hairi  Exco Kerajaan Negeri Selangor merangkap Pengerusi Adat Istiadat Melayu, Belia dan Sukan.

Turut bersama dalam pertemuan tersebut Saudara Fikhry Hakim bin Fadzilullah wakil rasmi Jawatankuasa Bertindak Zakat BKASM, Saudara Mohd Farhan Bin Mazlan, wakil dari Ikatan Lepasan Mahasiswa Mesir (ILMAM) Selangor dan Ustaz Noor Najahan Bin Mohamad Salleh selaku Pegawai Dasar Agama Exco Kerajaan Negeri Selangor. 

Pertemuan bermula seawal jam 9.30 pagi yang membincangkan tentang gerak kerja dan permasalahan di peringkat BKASM serta penyelesaian yang boleh diambil tindakan oleh kedua-dua pihak.


Pihak BKASM berharap agar hubungan rasmi ini dapat diteruskan dan dikekalkan demi menjamin kemaslahatan ahli BKASM khususnya dan anak-anak Selangor di Mesir umumnya.
Pihak BKASM juga mengucapkan terima kasih kepada wakil Exco Kerajaan Negeri Selangor Yang Berhomat Dr Ahmad Yunus Bin Hairi atas kerjasama baik yang diberikan.

Semoga Kerajaan Negeri Selangor sentiasa dilimpahi rahmat oleh Allah swt dalam memimpin dan memberi kebajikan kepda seluruh rakyat Selangor.


" Teguh Pemikiran Ribat Kebersamaan "


Disediakan Oleh ;
Ustazah Siti Nurliana binti Zainuddin
Timbalan Yang DiPertua II,
Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir sesi 2014/2015


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]