Kenyataan YDP BKASM Terhadap Isu BKPJM


       Berikutan isu yang berlaku terhadap Badan Kebajikan Pelajar-Pelajar Johor di Mesir (BKPJM), Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) melahirkan rasa simpati dengan apa yang  berlaku terhadap Mahasiswa Johor khususnya ahli Badan Kebajikan Pelajar-Pelajar Johor di Mesir (BKPJM).

       Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) membantah sekeras-kerasnya tindakan zalim yang dilakukan ke atas BKPJM dan Kita BKASM juga, menuntut kepada pihak terbabit untuk memohon maaf atas salah laku dan membuat rundingan bersama pimpinan Badan Kebajikan Pelajar-Pelajar Johor di Mesir (BKPJM) untuk menyelesaikan kemelut yang berlaku ini.

       Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) juga menyeru seluruh mahasiswa dan ahli Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) khususnya, untuk menyatakan solidariti bersama Badan Kebajikan Pelajar-Pelajar Johor di Mesir (BKPJM) dalam mempertahankan hak yang telah ditindas.

       Rentetan itu, kita akan melaksanakan Solat Sunat Hajat selama seminggu berturut-turut selepas solat maghrib di Musolla Rumah Selangor Hayyu Asyir.

      Kita BKASM mengharapkan seluruh mahasiwa Malaysia Mesir terus bermunajat supaya Allah menunjukkan kebenaran.


" Bersama Bersatu Mendepani Isu "

" Memurnikan Pemikiran Meribat Kesatuan"

Asraf bin Alias
Yang Dipertua
Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM)
Sesi 2015/2016

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]