BKASM MELEBAR SAYAP - Kunjung Hormat bersama Exco Kerajaan Negeri Selangor


8 September 2016, SHAH ALAM - Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) yang diwakili Saudara Muhammad Hafiz bin Rasimi, Timbalan Yang Dipertua I BKASM  telah membuat satu kunjungan rasmi ke Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor serta mengadakan pertemuan bersama Yang Berhormat Dato' Dr Haji Ahmad Yunus bin Hairi, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Hal Ehwal Agama Islam, Adat Melayu dan Warisan, Pembangunan Desa dan Kampung Tradisi.

Turut hadir dalam kunjungan ini ialah Saudara Muhammad Nazim bin Bahnan, Ketua Jabatan Fasilitator BKASM (JATA) dan Saudara Muhammad Faez Ehsan bin Mohd Supian, Mantan Setiausaha Agung BKASM. 

Kunjung Hormat ini bertujuan untuk memperkukuhkan lagi hubungan dua hala di antara Kerajaan Negeri dan BKASM di samping menyampai penghargaan kepada Kerajaan Negeri yang banyak membantu kebajikan pelajar-pelajar Selangor di Mesir.

Pertemuan ini juga menjadi medium BKASM untuk menyampaikan hasrat dan  membincangkan permasalahan yang berlaku di peringkat BKASM serta mencari solusi secara bersama. Perkara utama yang diberi perhatian ialah berkaitan pendidikan dan kebajikan.

Pihak BKASM berharap agar hubungan rasmi ini dapat diteruskan dan dikekalkan demi menjamin kemaslahatan ahli BKASM khususnya dan anak-anak Selangor di Mesir umumnya.

Pihak BKASM juga mengucapkan terima kasih kepada wakil Exco Kerajaan Negeri Selangor Yang Berhomat Dato' Dr Haji Ahmad Yunus bin Hairi atas kerjasama baik yang diberikan.

Semoga Kerajaan Negeri Selangor sentiasa dilimpahi rahmat oleh Allah S.W.T dalam memimpin dan memberi kebajikan kepda seluruh rakyat Selangor.

"Memurnikan Pemikiran Meribat Kesatuan"

BKASM sesi 2015/2016

#KITAPMRAM
#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]