VISI BERKEBAJIKAN : AKAUN BANK DIREALISASIKAN
Bismillahirrahmanirrahim.
     
      Bersyukur kita kepada Allah S.W.T dengan izin daripadaNya Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir(BKASM) sesi 2016/2017 telah berjaya mendapatkan akaun bank rasmi. Ini merupakan hasil daripada usaha pelbagai pihak pada sesi ini dan sesi sebelumnya bagi merealisasikan matlamat tersebut sejak sekian lamanya.

     Allah S.W.T telah berfirman dalam Al-Quran bahawa dalam setiap kesusahan pasti akan wujudnya kemudahan. Selari dengan ayat ini, kita di peringkat BKASM telah berusaha daripada segenap aspek antaranya melalui pengkajian di beberapa buah bank yang berada di Malaysia dan juga penghantaran wakil untuk membuat perjumpaan bersama Exco Agama Kerajaan Negeri Selangor Y.B. Dato' Dr Ahmad Yunus bin Hairi bagi mendapatkan bantuan perundingan kemudahan bagi memudahkan pengurusan dengan pihak bank dan ternyata perkara itu membuahkan hasil yang positif.

     Pihak kita berterima kasih kepada semua yang terlibat baik secara langsung mahupun tidak langsung terhadap gerak kerja ini dan besarlah harapan kita di peringkat BKASM dengan tertubuhnya akaun bank rasmi ini ia dapat membantu pengurusan kewangan yang lebih efektif bagi menjaga kebajikan anak Selangor di Mesir khususnya kepada ahli BKASM seterusnya meneruskan survival BKASM pada masa akan datang.


Muhamad Nazif bin Shaari
(Yang Dipertua BKASM sesi 2016/2017)


"Memurnikan Pemikiran Meribat Kebersamaan"


BKASM sesi 2016/2017


#KITAPMRAM
#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]