TREMCO IMTIHAN : TERUS MEMBERI KEBAJIKAN


            31 DISEMBER 2016 - 19 JANUARI 2017, KAHERAH - Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir Sesi 2016/2017 di bawah Lajnah Sambutan dan Rehlah telah berjaya menyediakan Tremco Imtihan sempena imtihan fasa pertama Universiti Al-Azhar Kaherah Mesir. 

            Antara objektif pelaksanaan perkhidmatan ini adalah untuk memberi kebajikan kepada ahli di samping memudahkan perjalanan ahli yang akan menduduki peperiksaan. Perkhidmatan ini juga bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan antara ahli BKASM.

Tremco Imtihan ini bermula pada 31 Disember 2016 sehingga 19 Januari 2017 yang melibatkan seluruh ahli BKASM yang berada di Hayyu Asyir merangkumi mahasiswa dan mahasisiwi daripada kuliah Syariah Islamiah, Usuluddin, Bahasa Arab, Ulum Islamiah dan kuliah Dirasat Islamiah. Tremco Imtihan ini berpusat di Asrama Rumah Selangor sebelum bergerak ke Universiti Al-Azhar.    

            Peringkat BKASM mengucapkan ribuan terima kasih kepada penggerak Tremco Imtihan ini sama ada secara langsung atau tidak langsung. BKASM juga berharap kebajikan seperti ini dapat diteruskan agar akademik daripada kalangan ahli dapat dipertingkatkan untuk mencapai kejayaan dunia dan akhirat.

"Memurnikan Pemikiran Meribat Kebersamaan"

Disediakan oleh,

Setiausaha,
Lajnah Sambutan dan Rehlah,
BKASM sesi 2016/2017

#KITAPMRAM
#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]