BKASM menyambut baik Y.A.B Dato' Seri Mohamed Azmin Bin Ali ke Mesir


4 Mei 2017, KAHERAH - Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir sesi 2016/2017 dengan kerjasama Pejabat Atase Pendidikan Selangor Mesir telah mengadakan Majlis Pertemuan bersama Yang Amat Berhormat Dato' Seri Mohamed Azmin Bin Ali, Dato' Menteri Besar Selangor bersama delegasi kerajaan negeri Selangor bersama Pelajar-pelajar Selangor yang bertempat di Asrama Rumah Selangor, Hayyu Asyir, Kaherah.

Majlis Pertemuan yang bermula jam 10.00 pagi telah berjaya mengumpulkan kira-kira 800 orang pelajar Selangor yang terdiri dari pelajar Pengajian Islam dan Sains Kesihatan. Majlis yang berakhir pada jam 2.30 petang ini berjalan dengan lancar dan menerima komitmen yang baik daripada semua mahasiswa dan mahasiswi Selangor.

Yang Amat Berhormat Dato' Seri Mohamed Azmin Bin Ali telah menyampaikan ucapan dengan harapan supaya semua pelajar dapat menumpukan perhatian dalam menuntut ilmu dan pendidikan untuk diaplikasikan di tanah air nanti. Di samping itu, Yang Amat Berhormat turut menyerahkan sumbangan daripada Kerajaan Negeri untuk membantu pengurusan dan kelangsungan pendidikan mahasiswa dan mahasiswi Selangor di Mesir.

Di kesempatan yang ada, Yang Amat Berhormat turut menziarahi penempatan asrama Selangor dan beramah mesra dengan mahasiswa dan mahasiswi.

Majlis berakhir dengan penyampaian cenderamata daripada pihak Pejabat Atase dan BKASM kepada Yang Amat Berhormat Dato’ Seri Mohamed Azmin Bin Ali.

BKASM mengucapkan jutaan terima kasih kepada Yang Amat Berhormat Dato' Seri Mohamed Azmin Bin Ali di atas kesudian untuk bersama dalam majlis ini. Terima kasih juga buat semua anak-anak Selangor yang sudi hadir memeriahkan majlis. Semoga pertemuan ini dapat membantu kehidupan mahasiswa dan mahasiswi daripada pelbagai sudut serta mengeratkan lagi hubungan Kerajaan Negeri dengan anak-anak Selangor di perlembahan Nil.


“Memurnikan Pemikiran Meribat Kebersamaan”


Disediakan oleh,

Setiausaha,
Sambutan Y.A.B Dato' Menteri Besar Selangor
BKASM sesi 2016/2017


#KITAPMRAM
#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]