TREMCO IMTIHAN : WASILAH KE ARAH KEJAYAAN

30 April 2017 – 15 JUN 2017,KAHERAH – Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir(BKASM) sesi 2016/2017 di bawah kelolaan Lajnah Sambutan dan Rehlah telah menyediakan perkhidmatan Tremco Imtihan bersempena musim peperiksaan fasa kedua yang telah berakhir pada pertengahan bulan Jun yang lalu.
                
 Antara objektif Tremco Imtihan ini adalah sebagai salah satu wasilah untuk memudahkan pergerakan ahli ke kuliah sepanjang musim peperiksaan. Selain itu,  ia juga bertujuan mengeratkan lagi ukhuwah dan keprihatinan sesama antara ahli BKASM .Tambahan pula, ia juga antara usaha untuk menjayakan pembawaan BKASM iaitu 'Bersatu Berkebajikan Mengukuhkan Organisasi' .
                 
  Tremco Imtihan disediakan khusus untuk ahli Badan Kebajikan Anak Selangor  Mesir pada setiap kali peperiksaan dan meneruskan kesinambungan Tremco Imtihan Fasa 1, di mana bermula 20 Mei 2017 dan berakhir pada 14 Jun 2017. Tremco Imtihan ini juga bukan hanya terhad kepada ahli Pengajian Islam bahkan termasuk Kuliah Ulum Islamiah juga dan telah berpusat di Asrama Rumah Selangor di Hayyu ‘Asyir.
               
  Justeru ,peringkat BKASM ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua penggerak Tremco Imtihan sama ada yang terlibat secara langsung mahupun tidak dalam menjayakannya sepanjang musim peperiksaan. BKASM  juga mengharapkan agar pelaksanaan Tremco Imtihan dapat diteruskan lagi bagi memudahkan perjalanan ahli untuk menghadapi peperiksaan pada masa akan datang.

“Memurnikan Pemikiran Meribat Kebersamaan”

Disediakan oleh,

Setiausaha,
Lajnah Sambutan dan Rehlah,
BKASM sesi 2016/2017


#KITAPMRAM
#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]