[ TREMCO IMTIHAN : TETAP TEGUH DALAM MENJAGA KEBAJIKAN AHLI ]


[ TREMCO IMTIHAN : TETAP TEGUH DALAM MENJAGA KEBAJIKAN AHLI ]

4 JANUARI – 23 JANUARI 2020, KAHERAH : Lajnah Sambutan dan Rehlah  di bawah Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir dengan kerjasama Pejabat Atase Pendidikan Selangor Mesir pada sesi ini masih meneruskan penyediaan Tremco Imtihan bersempena dengan Peperiksaan Fasa Satu. Perkhidmatan Tremco Imtihan ini disediakan khusus buat seluruh ahli Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir.

Antara objektif perkhidmatan Tremco Imtihan ini disediakan adalah untuk memudahkan perjalanan ahli ke kuliah sepanjang musim peperiksaan dan mengeratkan lagi ukhuwah serta sikap cakna sesama ahli. Di samping itu, dapat memberi semangat kepada ahli untuk menghadapi peperiksaan. Hal ini sekaligus merealisasikan pembawaan BKASM pada sesi kali ini iaitu ‘Kukuh Kebajikan Teguh Kesatuan’.

Perkhidmatan Tremco Imtihan yang melibatkan mahasiswa dan mahasiswi Pengajian Islam ini telah berlangsung sebanyak dua sesi. Sesi pertama pada jam 7:30 pagi manakala sesi kedua pada jam 10:00 pagi yang bertempat sepenuhnya di Asrama Rumah Selangor Hayyu Asyir.

Alhamdulillah, berkat kerjasama dan toleransi semua pihak, Tremco Imtihan fasa satu kali ini dapat berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan yang sangat baik daripada seluruh ahli BKASM. Justeru itu, Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua penggerak Tremco Imtihan sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakannya sepanjang musim peperiksaan.

Akhirnya, semoga perkhidmatan Tremco Imtihan ini dapat diteruskan lagi pada sesi akan datang dan semoga peperiksaan pada tahun ini menatijahkan kejayaan kepada seluruh ahli Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir.


“Kukuh Kebajikan Teguh Kesatuan”
“Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan”


Lajnah Sambutan dan Rehlah
BKASM sesi 2019/2020


#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti
#KitaKeluargaBKASM
#SetiaBersamaUkhuwah

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]