[ KUNJUNG HORMAT BKASM BERSAMA BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR ]


[ KUNJUNG HORMAT BKASM BERSAMA BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR ]

6 FEBRUARI 2020, KHAMIS, SHAH ALAM - Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) sesi 2019/2020 yang diwakili oleh Ahli Jawatankuasa Tadbir (AJKT) telah mengadakan Kunjung Hormat bersama Encik Mohd Jaafar bin Komari, Ketua Sektor Pengurusan Pendidikan Bahagian Pendidikan Islam JAIS yang bertempat di Bilik Mesyuarat Tengku Ibrahim Shah, Tingkat 2, Menara Utara, Bangunan Sultan Idris Shah, Shah Alam.

Kunjung Hormat ini telah disertai oleh Ustaz Muhammad Zulkhairi bin Dzulhasnan, Timbalan Yang Dipertua I BKASM sesi 2019/2020, Ustaz Nabil Rusyaidi bin Ramli, Penasihat BKASM sesi 2019/2020 dan beberapa orang wakil ahli BKASM. Peringkat Ketua Sektor Pengurusan Pendidikan BPI JAIS telah mengucapkan ribuan terima kasih kepada wakil pimpinan dan ahli BKASM yang sudi hadir ke Pejabat Jabatan Agama Islam Selangor.

Kunjung hormat diadakan bertujuan bagi mengeratkan hubungan Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) dengan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Selain itu peringkat BKASM juga telah memperkenalkan BKASM sebagai Kesatuan Anak Selangor di bumi Mesir dan juga barisan pimpinan pada sesi ini. Tidak dilupakan peringkat BKASM juga telah bertukar pendapat dan cadangan dengan peringkat JAIS berkaitan isu yang berbangkit demi kebaikan bersama.

Akhirnya, Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM) merakamkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada Jabatan Agama Islam Selangor di atas kesudian menerima kunjung hormat ini. Semoga hubungan di antara BKASM dan Jabatan Agama Islam Selangor terus terjalin erat Insya-Allah.


"Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan"


Disediakan oleh :
Jabatan Setiausaha Agung (JASA)
BKASM sesi 2019/2020


#BersamaBersatu
#BersatuBerbakti
#KitaKeluargaBKASM
#SetiaBersamaUkhuwah

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

[ PEMAKLUMAN MUZAKARAH BERKELOMPOK MANHAJI ]