[ KUNJUNG HORMAT BKASM BERSAMA KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF LEMBAGA ZAKAT SELANGOR (LZS) ]

 


[ KUNJUNG HORMAT BKASM BERSAMA KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF LEMBAGA ZAKAT SELANGOR (LZS) ]


28 SEPTEMBER 2020, ISNIN, SHAH ALAM – Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir telah mengadakan satu kunjung hormat bersama  Tuan Haji Saipolyazan bin Mat Yusop, Ketua Pegawai Eksekutif Lembaga Zakat Selangor di  Pejabat Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. 


Pertemuan ini telah diketuai oleh Ustaz Aiman Syahmi bin Azhari, Bendahari Kehormat BKASM sesi 2019/2020 bersama beberapa wakil AJKT dan penasihat BKASM. Pertemuan ini turut  dihadiri oleh Dr. Hjh. Adibah binti Abdul Wahab, Ketua Divisyen Pembangunan Asnaf dan beberapa ahli jawatankuasa Lembaga Zakat Selangor.


Pertemuan ini dimulakan dengan sesi taaruf di antara wakil BKASM dan ahli Lembaga Zakat yang turut hadir. Seterusnya, pengenalan ringkas mengenai Badan Kebajikan Anak Selangor Mesir (BKASM).


Tujuan Kunjung Hormat ini diadakan bagi memperkenalkan dan menjalinkan hubungan baik antara BKASM dengan Lembaga Zakat Selangor. Selain itu, ia juga sebagai medium meminta pendapat dan nasihat dalam penambahbaikan untuk persatuan BKASM di bumi Mesir.


Di akhir pertemuan, Tuan Haji Saipolyazan bin Mat Yusop, Ketua Pegawai Eksekutif Lembaga Zakat Selangor menyatakan ucapan terima kasih dan berbesar hati dengan pertemuan yang diadakan. Peringkat BKASM telah bertukar cenderahati dengan peringkat LZS sebagai tanda peringatan dan penghargaan atas pertemuan yang telah dilaksanakan. 


Pihak BKASM mengucapkan jutaan terima kasih kepada wakil ahli Lembaga Zakat Selangor yang bersama-sama dalam pertemuan ini. Semoga hubungan rasmi ini dapat diteruskan lagi bagi menjamin kelangsungan BKASM dan Lembaga Zakat Selangor dalam memastikan anak-anak Selangor terus diberikan kebajikan. Semoga Lembaga Zakat Selangor terus dikurniakan rahmat dan keredaan Allah SWT dalam memberi kebajikan dan bantuan kepada seluruh masyarakat Selangor.“Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan“Disediakan oleh :

Jabatan Setiausaha Agung (JASA)

BKASM sesi 2019/2020#BersamaBersatu

#BersatuBerbakti

#KitaKeluargaBKASM

#SetiaBersamaUkhuwah

#JubliZamrud55TahunBKASM

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

السيرة النبوية : القصة في المنام أو التربية للأنام؟ MINDA SISWA | SIRI 2

FORUM LANTUNAN MAHABBAH RASULULLAH SAW MENDAPAT SAMBUTAN YANG LUAR BIASA DARI BIASA